Naši poslovni partnerji

  • PAPARELLI

Papareli nudi celokupne rešitve v sklopu tehnologije za vzpostavitev vodnjaškega stolpca. V ponudbi so različni tipi:

  1. Cevitve
  2. Johnoson tip cevitve,
  3. Perforirane spiralne cevi,
  4. Slotirane in mostične cevi
  5. Filtrski zasipi

Za vse materiale jamči Evropske standarde skladno s certifikati, ki jih priskrbi na željo investitorja. Izbira pravega materiala zavisi od končne uporabe vodnega vira (pitna voda, namakanje, industrija..) ter geološke in stratigrafske situacije.

Prav tako smo predstavniki unikatnih sistemov za prečiščevanje pitnih vod

  • AQUATHIN

Aquathin ponuja ene izmed najbolj stroškovno ugodnih rešitev na področjih efektivnega prečiščevanja vode. Zadnjih 30 let gradi edinstveno metodo deionizacijske reverzne osmoze, ki mu je nadalje prinesla 7 dodatnih patentov. Sodelovanje s podjetji kot je Geoko d.o.o. prinaša pomembne informacije za razvoj nadaljnih orodij pri doseganju ciljev v filtraciji, vzdrževanju in upravljanju vodnih virov pri komercialni, laboratorijski in industrijski rabi.

  • VODNÍ ZDROJE

VODNÍ ZDROJE a.s. (VZ) iz Češke republike je podjetje z dolgoletno poklicno zgodovino. VZ se je razvil iz velikega vladnega podjetja (z več kot 1200 zaposlenimi), katerih dejavnosti so pokrivale celotno regijo Češke in Moravske od leta 1957. VZ podjetje spremlja dolgoletno uspešno tradicijo gradnje in vzdrževanja podtalnice, vodnega gospodarjenja in sanacije. Podjetje VZ uresničuje široko paleto hidrogeoloških, geofizičnih, ekoloških, geoloških in inženirskih del, oblikuje majhne projekte za velike regionalne akcije. Kakovost svojih storitev zagotavljajo certifikati kakovosti EN ISO 9001: 2000 in EN ISO 14001. VODNÍ ZDROJE, a.s. je uspešno izvedla številne projekte zunaj Češke republike. Referenco je mogoče dokazati na Madžarskem, Poljskem, Švedskem, v Srbiji in Črni gori, zunaj Evrope v Mongoliji, na Kitajskem, v Moldaviji, Indiji, Nepalu, Butanu in Libiji. VZ se ukvarjajo z izvajanjem (inženirske dejavnosti) in raziskovalnimi dejavnostmi, usposabljanjem na področju okolja in mreženjem.
VZ vodi analitični laboratorij, dobro opremljeno delovno mesto, ki nudi kompleksne storitve v kemični analizi okoljevarstvenih elementov. Laboratorij ima certifikat češke inšpekcije za okolje, potrdilo ASLAB in ISO 9002.